If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ем щом те влече,заповядай,твоят дизел с 1 турбина може дая стане 250 коня,ма с доста труд и пари
е са, чак много пари не сметам да отделям ма си мисля, че едни 200 вихрогона по ще и тичат, там са някакви по-реални сумите, та съм я намислил де, не бой се
е са, чак много пари не сметам да отделям ма си мисля, че едни 200 вихрогона по ще и тичат, там са някакви по-реални сумите, та съм я намислил де, не бой се
Па те 200 коня стават с чип и генерация,фронт кулер си имаш,а ако решиш да мсениш и турбината ще скочиш над 200
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Това е принудителна регенерация,прави се когато филтъра се затлачи много,и колата влиза в сервизен режим.Процедурата е само с диагностична апаратура,и се сътои от малко аванс,нафта в изпускателния колектор,и малко надув,и около 3500 об.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Във тоя ред на мисли ,смятам че на есен е крайно време да организираме първата национална среща на 159.!
От нашия край мисля че 4 коли ще могат да присъстват,все със различни мотори от най -малкия до най големия,също си имаме и червена Tbi- Ti във форума вече така че въпрос на време е срещата.
Във тоя ред на мисли ,смятам че на есен е крайно време да организираме първата национална среща на 159.!
От нашия край мисля че 4 коли ще могат да присъстват,все със различни мотори от най -малкия до най големия,също си имаме и червена Tbi- Ti във форума вече така че въпрос на време е срещата.
Тия не са много умни тва дето излиза отзад е чиста отрова!
тоя филтър ми прави проблеми за 2-ри път в рамките на 3 месеца......много-много извън градско не карам(да не кажа хич)......пак изгубих мощност и е като спънат кон......кофти е разни корсички 1.1 или 1.2 да ме разминават и да гледам като сираче в дясната лента какво да правя вече незнам.......да го махам ли?
тоя филтър ми прави проблеми за 2-ри път в рамките на 3 месеца......много-много извън градско не карам(да не кажа хич)......пак изгубих мощност и е като спънат кон......кофти е разни корсички 1.1 или 1.2 да ме разминават и да гледам като сираче в дясната лента какво да правя вече незнам.......да го махам ли?
Въобще не е препоръчително да караш само градско с работещ ДПФ филтър - първо му скъсяваш живота адски много, второ скъсяваш живота на двигателното масло и трето прегряваш всичко покрай което минават изгорели газове. Препоръчително е при градско каране да излизаш често на извънградско в круизинг режими. Ако не, както ти казаха колегите, по-добре да се премахне
Comment